Contact

Onze speltafels staan in

 

Café Refuge

Zimmerplein 12

2500 Lier

 

Café Refuge ligt in het centrum van de stad, vlakbij de bushaltes Zimmerplein en Grote Markt en op 10 minuten lopen van het station.

 

Vlakbij is een (betalende) ondergrondse parkeerplaats en op 300 meter lopen is de grote gratis parking 'De Mol'.

Voor verdere vragen, kan u ons bereiken

- via onze FB-pagina

- het contactformulier

- per brief

 

Maatschappelijke zetel:

 

Spellenclub Pallieter

Belfortplein 34 bus 1

2500 Lier

 

Privacyverklaring

 

 
 
 

Spellenclub Pallieter © 2009-2018

Sven - Primarch

 

Als kind speelde ik veel spellen met mijn broer, zuster, moeder, grootvader en kameraden. Het betrof spellen zoals schaken, dammen, risk, levensweg, stratego, monopoly, ...

 

In de jaren '80 kwamen de eerste spelconsoles en pc's op de markt waardoor mijn interesse in bordspelen verdween. Ik was een fervente computergamer tot ik Elke leerde kennen. Dankzij haar ben ik terug geïnteresseerd geraakt in bordspelen. In 2006 ben ik dan lid geworden bij Gamefactory en later ook bij SpinLi. Onze collectie groeide uit van voornamelijk tweespelers naar een grote verscheidenheid van genres en multiplayers.

 

In 2009 hebben Elke en ik Spellenclub Pallieter opgericht. Onze eerste lokatie was het fort van Lier, maar dit sloeg niet zo aan. In 2012 zijn we dan verhuisd naar café Refuge op het Zimmerplein te Lier en dan is de club snel beginnen groeien.

 

Dankzij de gestage groei van het aantal leden en het organiseren van meerdere spelweekends per jaar in samenwerking met Gamefactory, besloten we om een bestuur op te richten. Ik ben dan ook zeer blij om met deze fijne mensen te mogen samenwerken. Hou ons goed in de gaten! Er liggen een aantal leuke ideeën op de (spel)tafel.