Webshop

Steunkaart aanschaffen of tickets bestellen voor onze evenementen?

Dat kan via onze webshop.

 

 

 

 

 

 

Van vrijdagavond 25 tot zondag 27 mei 2018 trekken we weer op

 

Spellenweekend

 

We laten Den Horst achter ons, ondanks de mooie herinneringen, en trekken nu naar .... (tromgeroffel) ...

De Bielebale te Brasschaat!

 

Hoe werkt het?

 

Simpel: spellen spelen. Een heel weekend lang!

Wij zorgen voor al de rest.

 

We logeren in de moderne accomodatie van Bielebale in Brasschaat, voorzien van 4 zalen mét geluidsdemping om in te spelen. Enne... gratis wifi! Er zijn slaapkamers per 4 of per 6 mét eigen sanitair in elke kamer. Je hebt een slaapzak of ander beddegerei nodig, alsook toiletgerief, pyjama en een handdoek. Sloefkes voor binnenshuis zijn aangewezen.

 

Zoals steeds worden de details rond de invulling van de dagen ter plaatse aan het lot en de goesting overgelaten. Spelen is de hoofdbrok, maar andere activiteiten zijn welkom. De Bielebale ligt aan de rand van het Peerdsbos - ideaal om een frisse neus te halen of 's morgens een rondje te lopen. Ook ligt Sportoase Brasschaat over de deur waar liefhebbers met grote korting kunnen gaan zwemmen.

 

Onze kookploeg zorgt ervoor dat we met voldoende brandstof kunnen blijven doorgaan. Er wordt voldoende eten voorzien in de vorm van drie maaltijden per dag en de nodige snacks. Drank (water, koffie, thee, melk, fruitsap, een selectie frisdrank, jupiler en een selectie zwaar bier) is inbegrepen.

 

Zondagmiddag verhuisen we om 13u30 naar een privé-zaaltje in de cafetaria van het zwembad. We trakteren alvast een drankje. Om 19u sluiten we het spellenweekend af, maar wie wil kan hier ook gezellig samen avondeten!

 

 

Wat kost het?

 

Voor het hele weekend betaal je € 100. Als je jongere (t.e.m. 15 jaar) of oudere (vanaf 60 jaar) betaal je € 65.

 

Let op!

Enkel indien je op voorhand via onze webshop inschrijft en betaalt, kan je deelnemen. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.

 

Vanaf 14 februari kan iedereen met een steunkaart* zich inschrijven via onze webshop. Vanaf 1 maart kan iedereen inschrijven. Er zijn maar 49 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Je kan inschrijven tot 4 mei 2018. Daarna wordt de webshop afgesloten.

De betaling moet binnen de 7 dagen op onze rekening staan. Anders wordt de bestelling geannuleerd. En we willen jullie uiteraard mee op weekend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Een steunkaart is op naam. Kinderen worden samen met een ouder ingeschreven. De steunkaart moet voor 14 februari besteld en betaald zijn.

 

 

Enkele afspraken

 

Breng je goed humeur mee :)

Tijdens al onze activiteiten is ons huishoudelijk reglement van toepassing.

Samen kunnen we dit weekend nog meer superformiweldigeindefantakolosachtig maken.

 

 

 

 

Spellenclub Pallieter © 2009-2018