Webshop

Van vrijdagavond 1 tot zondagavond 3 december 2017 trekken we weer op

 

Spellenweekend

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

 

Simpel: spellen spelen. Een heel weekend lang!

Wij zorgen voor al de rest.

 

We logeren in de stijlvolle orangerie van Den Horst in Schoten. Deze locatie biedt voldoende speel- en slaapruimte voor zestig spelers. We voorzien rustige slaapplekken voor vroege vogels en nachtuilen. Je hebt een slaapzak of ander beddegerei nodig, alsook toiletgerief, pyjama en een handdoek. Sloefkes voor binnenshuis zijn aangewezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals steeds worden de details rond de invulling van de dagen ter plaatse aan het lot en de goesting overgelaten. Spelen is de hoofdbrok, maar andere activiteiten zijn welkom. Domein Den Horst is een mooie, groene locatie – velen gaan dan ook eens lopen of wandelen in de buurt. Ook is er 's avonds animatie voorzien voor diegenen die goesting hebben. Natuurlijk voorzien we voldoende spellen om je niet te vervelen en je mag natuurlijk ook je eigen spellen meebrengen.

 

Onze kookploeg zorgt ervoor dat we met voldoende brandstof kunnen blijven doorgaan. Er wordt voldoende eten voorzien in de vorm van drie maaltijden per dag en de nodige snacks. Drank (water, koffie, thee, melk, chocomelk, fruitsap, een selectie frisdrank, jupiler en een selectie zwaar bier) is inbegrepen.

 

 

Wat kost het?

 

Voor het hele weekend betaal je € 90. Als je jongere (t.e.m. 15 jaar) of oudere (vanaf 60 jaar) betaal je € 60. Ook bieden we de mogelijkheid om enkel op zaterdag te komen. Alle details kan je terugvinden in onze webshop.

 

Let op!

Enkel indien je op voorhand via onze webshop inschrijft en betaalt, kan je deelnemen. Inschrijven is mogelijk tot 10 november 2017. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.

 

We zoeken steeds mensen die ons tijdens het weekend willen helpen (opstart, afwas, eindschoonmaak). En voor wat hoort wat: één uurtje hulp is € 5 cashback (max. € 15).

 

Enkele afspraken

 

Breng je goed humeur mee :)

Tijdens al onze activiteiten is ons huishoudelijk reglement van toepassing.

Samen kunnen we dit weekend nog meer superformiweldigeindefantakolosachtig maken.

 

 

 

 

Spellenclub Pallieter © 2009-2018