Hoe verloopt een spellendag?


Relax! Je bent hartelijk welkom om aan onze spellentafels aan te schuiven.

Of je nu alleen komt of met enkele vrienden - we maken er sowieso een gewoonte van om (nieuwe) spelers meteen aan te spreken en hen aan het spelen te zetten.


We peilen even naar je voorkeur voor spellen, maken een suggestie en zoeken medespelers voor je. Je hebt geen voorkennis nodig - alle spellen kunnen uitgelegd worden op het moment zelf.


We brengen altijd enkele koffers met een variatie aan spellen mee. Als je zelf iets wil meebrengen, doe gerust. En als er een welbepaald spel is dat je eens wil uitproberen, mag je ons dat op voorhand laten weten.


Tijdens als onze activiteiten is ons huishoudelijk reglement van toepassing.


Wat is de kostprijs?


Niets! We vragen geen inkom of lidgeld. Drankjes en kleine snacks (superlekkere broodjes, croques, soep en quiche) zijn verkrijgbaar in café Refuge aan democratische prijzen. Daarom vragen we om zelf geen eten of drinken mee te brengen.


Draag je de club een warm hart toe? Dan kan je een steunkaart aanschaffen. Deze kost € 5 en is een jaar geldig. stuur een mailtje naar info@spellenclubpallieter.be voor meer informatie, of schrijf deze 5 euro over op onze rekening BE03 7360 2293 2884 met vermelding van uw naam.


Een steunkaart geeft vele voordelen, zoals korting op de activiteiten van

de club, korting op aankopen bij bevriende spellenwinkels, deelname en zeggenschap aan de algemene vergadering, enz.


Wanneer en waar vinden de spellendagen plaats?


Spellenclub Pallieter heeft een vast plekje in café Refuge, in het centrum van Lier op het Zimmerplein. Doorgaans spelen we elke vierde zaterdag van de maand vanaf 14u tot middernacht. Ook gaan we regelmatig op uitstap en soms organiseren we een spellenweekend op verplaatsing.


Spellenclub Pallieter © 2009-2022