Steunkaart aanschaffen of tickets bestellen voor onze evenementen?

Dat kan via onze webshop.Van vrijdagavond 14 tot zondag 16 februari 2020 trekken we weer op


Spellenweekend


Na een pauze van bijna een jaar komt er terug een spellenweekend in februari! Het weekend gaat opnieuw door in Bielebale in Brasschaat, dat alles in huis heeft voor een geslaagd spellenweekend.


Hoe werkt het?


Simpel: spellen spelen. Een heel weekend lang!

Wij zorgen voor al de rest.


We logeren in de moderne accomodatie van Bielebale in Brasschaat, voorzien van 4 zalen mét geluidsdemping om in te spelen. Enne... gratis wifi! Er zijn slaapkamers per 4 of per 6 mét eigen sanitair in elke kamer. Je hebt een slaapzak of ander beddegerei nodig, alsook toiletgerief, pyjama en een handdoek. Sloefkes voor binnenshuis zijn aangewezen.


Zoals steeds worden de details rond de invulling van de dagen ter plaatse aan het lot en de goesting overgelaten. Spelen is de hoofdbrok, maar andere activiteiten zijn welkom. De Bielebale ligt aan de rand van het Peerdsbos - ideaal om een frisse neus te halen of 's morgens een rondje te lopen. Ook ligt Sportoase Brasschaat over de deur waar liefhebbers met grote korting kunnen gaan zwemmen.


Onze kookploeg zorgt ervoor dat we met voldoende brandstof kunnen blijven doorgaan. Er wordt voldoende eten voorzien in de vorm van drie maaltijden per dag en de nodige snacks. Drank (water, koffie, thee, melk, fruitsap, een selectie frisdrank, jupiler en een selectie zwaar bier) is inbegrepen.


Zondagmiddag om 13u verlaten we de locatie. Wie wil kan verderspelen in de cafetaria van het zwembad.Wat kost het?


Voor het hele weekend betaal je € 100. Als je jongere (t.e.m. 15 jaar) of oudere (vanaf 60 jaar) betaal je € 75.


Let op!

Enkel indien je op voorhand via onze webshop inschrijft en betaalt, kan je deelnemen. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.


Vanaf 1 november 2019 kunnen steunende* leden zich inschrijven via onze webshop. Vanaf 1 december 2019 kan iedereen inschrijven. Er zijn maar 49 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

 

Je kan inschrijven tot 31 januari 2020. Daarna wordt de webshop afgesloten.

De betaling moet binnen de 7 dagen op onze rekening staan. Anders wordt de bestelling geannuleerd. En we willen jullie uiteraard mee op weekend!
*Een steunkaart is op naam. Kinderen worden samen met een ouder ingeschreven. De steunkaart moet voor 1 december besteld en betaald zijn.


Enkele afspraken


Breng je goed humeur mee :)

Tijdens al onze activiteiten is ons huishoudelijk reglement van toepassing.

 

Samen kunnen we dit weekend nog meer superformiweldigeindefantakolosachtig maken.

Spellenclub Pallieter © 2009-2020